Новини

Розгляд законопроектів у податковому комітеті

Відбувся розгляд законопроектів на засіданні Комітету з питань податкової та митної політики 8 листопада 2017 р., де працює народний депутат України Герега Олександр Володимирович.

За результатами розгляду на засіданні Комітетом прийнято наступні рішення:

  1. Провести комітетські слухання на тему «Про роботу Уряду щодо забезпечення ефективного функціонування системи протидії формуванню «схемного» податкового кредиту з податку на додану вартість».
    Слухання провести 15 листопада 2017 року за адресою: м. Київ, вул. Липська 3, зал засідань №2 (великий зал засідань). Початок слухань – 14.30.
    Для участі у слуханнях та виступах запросити представників бізнес-асоціацій, експертів, платників податків, представників центральних органів виконавчої влади та судової гілки влади. Для висвітлення комітетських слухань запросити представників засобів масової інформації.
  2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування розміщення побутових відходів) (реєстр.№4836 від 16.06.2016 р.), поданий народними депутатами України Южаніною Н.П., Домбровським О.Г. та інш., прийняти за результатами розгляду у першому читанні за основу з урахуванням висловлених на засіданні Комітету пропозицій до тексту проекту;
  3. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку виробництва теруарних вин та натуральних медових напоїв (реєстр.№6693 від 12.07.2017 р.), поданий народними депутатами України Вадатурським А.О., Горватом Р.І. та інш., прийняти за результатами розгляду у першому читанні за основу та в цілому, як Закон України, з урахуванням висловлених на засіданні Комітету пропозицій до тексту проекту;
  4. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до статті 9 Закону України «Про судовий збір» щодо створення умов для забезпечення доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень судів (реєстр.№6211 від 20.03.2017 р.), поданий Кабінетом Міністрів України, прийняти за результатами розгляду у першому читанні за основу та в цілому, як Закон України.

Джерело: http://kompmp.rada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт