Новини

Красилівська ЗОШ № 3 відсвяткувала 50-річний ювілей

11 листопада Красилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3 святкувала своє 50-річчя.

50 років тому, в далекому 1967 р., шкільний дзвінок сповістив про відкриття ще однієї школи в м. Красилів – Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3. З того часу школа дала путівки у самостійне життя понад чотирьом тисячам випускникам.

З нагоди 50-річного ювілею Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 в Красилівському районному будинку культури відбулись святкові заходи.В ході святкування звучали слова вдячності воїнам, а особливо випускникам школи, які сьогодні захищають українську землю від ворога. Окремі слова подяки лунали для почесних гостей свята – ветеранів педагогічної ниви, які працювали в школі.

  

На свято школи завітав народний депутат України Андрій Васильович Шинькович, який від імені лідерів політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Галини Федорівни і Олександра Володимировича Герег, від себе особисто привітав освітян зі святом та вручив тенісний стіл для школярів.

Раніше за сприяння лідерів ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» ЗОШ №3 було подаровано 14 персональних комп’ютерів. Педагогічний колектив та учні щиро вдячні всій команді «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» за підтримку!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт