Новини

Річний звіт депутата Хмельницької міської ради Собка А.І.

ЗВІТ

депутата Хмельницької міської ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»

VI-VII скликання СОБКА АНАТОЛІЯ ІВАНОВИЧА

про роботу за 11 місяців 2017 р.

(виборчий округ №32 Дубове)

Основним напрямком моєї депутатської діяльності у виборчому окрузі є вирішення проблемних питань в межах депутатських повноважень. В зверненнях громадян, яких отримано за звітний період 327, підіймались питання благоустрою прибудинкових територій, ремонту та асфальтування проїзної частини вулиць, ремонту в під'їздах будинків, встановлення квартирних засобів обліку спожитої води, газопостачання, а також матеріальної допомоги на лікування оздоровлення та виходу зі скрутного становища громадян. Більш ніж 90% питань вирішено по суті, решта знаходиться у стадії вирішення. 215 громадян отримали соціальну  допомогу з міського бюджету.

   

 

За власні кошти проведено:

Зачистку та обрізку старих аварійних дерев біля будинків № 10/1,10/2, 10/3 по вул. Гастелло. Проведено ремонт дороги від вул. Гречко до вул. Гайова. Встановлено 6 квартирних засобів обліку спожитої води (вул. Гастелло №10/1). Встановлено додатково, до раніше встановлених, 20 лавочок. Надані будівельні матеріали для ремонту в під'їздах буд. №10/1,10/3,14 по вул. Гастелло, № 10/1, 12, 14 по вул. Гречко. №1 вул. Ранкова. Проведені святкові заходи, приурочені до урочистих подій та свят. Надана особисто матеріальна допомога 11 громадянам на лікування, також здійснюється підтримка ветеранської організації Дубове.

   

Пріоритетом для менебуло і є увага до проблем воїнів АТО, членів їх родин. Так, надана матеріальна допомога на ремонт квартири вдові воїна АТО, продовольчі святкові набори, фінансова підтримка  родинам, сини та онуки яких знаходяться в зоні АТО. На території військової частини 3808 відкрита Алея Слави воїнів – учасників АТО, де я безпосередньо брав участь в будівництві та облаштуванні Алеї.

На протязі всіх років моєї депутатської діяльності склався тісний зв'язок з вчителями, учнями, батьками НВК №2. За підсумками конкурсу "Кращій учень НВК №2 2016-2017 навчальний рік", переможці в різних номінаціях отримали в подарунок 6 планшетів. Першокласники отримали учнівські набори: зошити, альбоми, ручки, рюкзаки. Для поліпшення музикального супроводу на шкільних святах були вручені в подарунок колонки для радіоапаратури.

На мої неодноразові депутатські запити було проведено, згідно плану ремонтних робіт на 2017 рік:

  • Капітальний ремонт прибудованих входів в будинок №12/1 по вул. Гастелло (вартість робіт складає 185 тис. грн.), ремонт аварійних сходів біля буд. № 10/4 10/5 по вул. Гастелло (38 тис. грн.).
  • Ремонт балконних сушок, де були тріщини цегляної кладки Гастелло №10/5.
  • Проведено капітальний ремонт дорожнього покриття с влаштуванням тротуарів по вул І. Франка. Вартість робіт складає майже 9 млн. грн.

 

Наразі управлінням ЖКГ замовлено виготовлення проектно-кошторисної  документації на облаштування тротуару від вул. Болбочана до вул. Купріна.

В рамках Програми енергозбереження встановлено вікно в коридорі будинку №36 по вул. І. Франка. Розглядаються питання ремонту та встановлення нових вікон і дверей в під'їздах будинків старої забудови по вул. І. Франка № 45, 49.

На 2018 рік включено в перспективний план робіт управління ЖКГ:

  • Ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій вул. Болбочана №3, Гастелло №16, Гречко №10/1, №12, Гайова №5, І. Франка №45.
  • Ремонт сміттєвого майданчику по вул. Гастелло.
  • Ремонт сходів в під'їзди будинку №6/2 по вул. Гастелло.
  • Поточний ремонт фасаду, козирків над входами в під'їзди Гастелло №10/1.

Включено в план робіт на 2018 рік УМК Дубове:

  • Ремонт в під'їздах житлових будинків Болбочана №8, Франка №45, №49.
  • Ремонт дитячих майданчиків біля житлових будинків Гречко №10/1, Гастелло №6/2.

  

  

Успішному вирішенню багатьох проблемних питань сприяла суттєва підтримка та порозуміння з відділами міськвиконкому, підприємцями міста.

Сподіваюсь і в подальшому на успішну співпрацю з управлінням ЖКГ, УМК Дубове, з комунальними підприємствами міста. А також на підтримку та допомогу небайдужих, ініціативних однодумців - мешканців Дубове.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт