Новини

Звернення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ)

З 1 травня 2017 р. в місті Старокостянтинів Хмельницької області за поданням КП «Водоканал» до НКРЕ КП тариф на водопостачання та водовідведення був підвищений з 13,48 грн/куб.м до 26.22 грн/куб.м.

Ця подія збурило всіх жителів міста, адже цей тариф найвищий в області. Тому депутати та активісти від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» розпочали кампанію проти такого свавілля, звернувшись до місцевої прокуратури, до Антимонопольного комітету та до НКРЕ КП зі зверненнями щодо обґрунтованості такого підвищення тарифів на воду.

На неодноразові звернення депутатів місцевого самоврядування до КМУ до НКРЕ щодо формування тарифів на водопостачання і водовідведення - НКРЕ видало постанову від 22.03.2017 р. № 307, яка опублікована в Урядовому кур’єрі №90 від 18.05.2017 р. і вступає в силу з 19.05.2017 р., також внесені зміни, які мають бути затверджені найближчим часом, до Закону України «Про місцеве самоврядування» в частині щодо затвердження тарифів в містах з чисельністю до 100 тис. чол. - місцевими органами влади.

Депутати від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», активісти партії тримають це питання на контролі та чекають разом з виборцями відповіді на звернення.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт