Новини

Відкриття табору відпочинку «Подільські джерела» в Маліївцях

12 червня розпочав роботу стаціонарний табір відпочинку з профільними змінами «Подільські джерела» в с. Маліївці Дунаєвецького району Хмельницької області.

Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а завдяки різним конкурсам, розважальним іграм, спортивним змаганням, екскурсіям, вечорам відпочинку та тематичним вечорам проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми. У таборі будуть відпочивати та оздоровлюватись усі бажаючі діти.

В урочистому відкритті табору та першої табірної зміни взяли участь міський голова Веліна Владиславівна Заяць та заступник керівника Дунаєвецької приймальні народного депутата України Гереги Олександра Володимировича Ільєва Тетяна Миколаївна.

З щирими словами привітань до вихованців та працівників закладу звернулись запрошені. Як і годиться до свята, окрім гарних привітань та побажань, у цей день діти отримали чудові подарунки від народного обранця.

На завершення офіційної частини вихованці табору відпочинку «Подільські джерела» підготували цікаву концертну програму.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт