Новини

День медика в Дунаївцях

Професія лікаря – це набагато більше, ніж просто професія, це дійсно покликання, дар Божий, без якого неможливо рятувати життя людей. Тому і сьогоднішнє свято стосується не лише медичних працівників, але й кожної людини, оскільки здоров'я й життя – нерозривні.

Щорічно у третю неділю червня в Україні відзначають День медичного працівника. З цієї нагоди Дунаєвецька громадська приймальня народного депутата України Гереги Олександра Володимировича взяла участь в урочистостях,де привітали медиків з їх професійним святом, побажали здоров’я, затишку в оселях, злагоди та миру!

«Професія, яку ви обрали для себе – нелегка. Але, без перебільшення, тільки Люди з великої літери здатні бути медиками. І ви такими і є – високі професіонали своєї справи, але, разом з тим, чуйні та співчутливі до чужої біди. Адже здоров’я – це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання, тому від працівників галузі охорони здоров’я, окрім зцілення, очікують уваги, тепла і терпіння. Дякуємо вам за працю! Зі святом!»

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт