Новини

А. Шинькович: Білогірщина знову отримала фінансування з Держбюджету

Майже один мільйон гривень для соціально-економічного розвитку Білогірського району Хмельницької області виділили з Державного бюджету України завдяки народному депутату України Андрію Шиньковичу.

Ці кошти передбачені для вирішення ряду наболілих проблем краю та його мешканців – капітальні ремонти навчальних закладів, придбання сучасних меблів та техніки, оснащення спортивних залів. Отримає фінансування і культура. Так, у сумі першого траншу передбачені гроші на заміну вікон та дверей Миклашівського Будинку культури (29 600 грн.) та реконструкцію клубу у селі Сушівці (395 200 грн.). Не оминули увагою і проблему з водопостачання. Вже незабаром розпочнуться ремонтні роботи водогону у с. Козин, для цього передбачене фінансування у розмірі 98 800 грн.

Народний депутат України Андрій Шинькович зазначає:

«Це не всі кошти на 2017 рік – лише, так би мовити, перший транш. Зараз визначаємося із наступними об’єктами, котрі потребують фінансування. Маю надію, що до кінця року Білогірський район зазнає змін завдяки налагодженій роботі команди політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» та представників влади інших партій. Адже ми завжди підтримували позицію, що лише спільними зусиллями ми досягнемо потрібного результату».

Варто відзначити, що у 2016 році, завдяки сприянню Андрія Васильовича Шиньковича з Державного бюджету були виділені кошти у розмірі 3 млн. 213 тис. грн. Додатково з ДФРР вдалося виділити ще 2 585,28 тис. грн. для капітального ремонту адмінбудинку в смт. Ямпіль.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт