Новини

Пам’яті Віталія Зотовича Гайдамащука…

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішов із життя чоловік, людина з великим потенціалом та щирим серцем, керівник Старокостянтинівського районної організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» – Віталій Зотович Гайдамащук.

Віталій Зотович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. У свої 64 – всім серцем волів за Україну, відстоював її інтереси, робив величезний вклад у розвиток рідного Старокостянтинову і всієї Хмельниччини. Його смерть – величезна втрата не тільки для родини та близьких, це й втрата для нашої команди політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Активно працюючи у Старокостянтинові, Віталій Зотович дбав про Хмельниччину в цілому – він став невід’ємною часткою нашого колективу.

Висловлюємо щирі співчуття рідним нашого колеги, віримо, що його бажання змінити цей світ унаслідував кожен з тих, хто спілкувався з ним хоч раз.

Нехай подільська земля буде йому пухом. Світла пам'ять!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт