Новини

Акція «Я – людина з великим серцем» заради порятунку

Команда ПП «За конкретні справи» на чолі з народним депутатом України Олександром Володимировичем Герегою долучилися до благодійної акції  «Я – людина з великим серцем» зі збору коштів для маленького 4-річного шепетівчанина Владислава Воробья (2013 р.н.).

У хлопчика страшний діагноз – «Гістіоцитоз групи з ураженням легень, селезінки, кісткового мозку, кісток верхньої щелепи». Владислав протягом 1,5 року проходив лікування згідно з протоколами МОЗ підвищеного ризику. 3 травня цього року виник рецидив, хвороба стала прогресувати. Стан дитини на сьогоднішній день – дуже важкий. За прогнозами лікарів, часу обмаль – не на роки і місяці, а на дні та години…

Єдиний варіант врятувати життя Владика – пересадка кісткового мозку в Туреччині. Курс хіміотерапії, реабілітація, підготовка і пересадка кісткового мозку коштують 139 500 доларів.

Для молодої сім’ї – це дуже велика сума і з цією метою активісти міста Шепетівка Хмельницької області вирішили організувати благодійну ярмарку, яка проходила 22 липня о 12 годині на площі Тараса Шевченка в м. Шепетівка.

Для проведення благодійного ярмарку від імені народного депутата України була надана благодійна допомога у вигляді дитячих іграшок та канцелярського приладдя.

  

На площі встановили ятки, де продавали продукцію власного виробництва, товари вжитково-прикладного мистецтва та багато іншого. Також організовано фотозону, де можна було сфотографуватися з улюбленим казковим героєм. Працював тир та батут.

Учасники громадської організації «Авто Євро Сила» та байкери проїхалися вулицями Шепетівки та Судилкова, щоб запросити долучитися до благодійної акції.

  

У програмі був ще фестиваль вуличної їжі. Волонтери готували страви: юшку, шашлики. Містяни купували солодощі, морозиво.

Також свої послуги пропонували перукарі та майстри з розпису хною – мехенді. До них вишикувалися черги з маленьких модниць.

Також у рамках програми пройшов виступ фіналіста «Україна має таланти. Діти» Артема Харченко.

І наостанок, шепетівчани побачили фаєр-шоу хмельницького театру вогню та світла «ZLights».

Результат благодійної акції – зібрана сума, більше ніж 111 000 грн., що свідчить про те, що є люди з великим серцем, яким не байдужа доля інших, і це дуже приємно.

Здоров’я Вам та Вашим родинам, благополуччя та всього найкращого – найкращим людям!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт