Новини

Селище Дунаївці відсвяткувало 103-річницю

6 серпня селище Дунаївці відзначило 103-річницю з Дня свого заснування. Дунаївці – селище міського типу, центр Дунаєвецької селищної територіальної громади Дунаєвецького району Хмельницької області. Було засновано в 1914 р., статус смт – із 1972 р.

День народження рідного села це досить радісне і хвилююче свято для кожного з його жителів, адже такі дні об’єднують усіх, хто робив перші кроки і виріс тут, хто вчився і працював, працює і докладає максимум зусиль для розбудови рідної оселі.

Свято розпочалось о 10 годині ранку. Було встановлено атракціони та проводились розваги доля дітей. Покладанням квітів жителі села відзначили своїх видатних односельчан. Протягом дня проводились спортивні змагання серед дітей та дорослих з футболу, волейболу, легкоатлетичної естафети, перетягування канату, армреслінгу та показові виступи важкоатлетів. Урочистості з нагоди 103 річниці селища розпочались о 16 год.на центральному стадіоні. На святкуванні були присутні депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ткаченко Уляна Юріївна, голова Дунаєвецької районної адміністрації Бернашевський Олександр Вячеславович, Дунаєвецький міський голова Заяць Веліна Владиславівна, старости сіл об’єднаної громади, представники Дунаєвецької громадської приймальні народного депутата України Гереги Олександра Володимировича.

На свято прийшли небайдужі до своєї малої Батьківщини жителі селища та представники усіх сіл громади.

  

Щирі слова вітань лунали з уст гостей та запрошених. Голова селищної ради відзначив і привітав жителів селища, які відзначають День народження у День селища, молоді сім’ї, кращих працівників бюджетної сфери та ветеранів селища.

Програма святкування була різноманітною та насиченою. У святковому концерті взяли участь наймолодші жителі селища – вихованці дитячого садочка, учні Дунаєвецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. та інших шкіл громади. Надзвичайною родзинкою свята став виступ відомої скрипальки з м. Хмельницький Майї Онищук, яку запросила на свято У.Ю. Ткаченко.

  

Завершилося свято молодіжною дискотекою.

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт