Новини

Підтримка багатодітної родини з села Купель Волочиського району

Вже другий рік поспіль ГО «За конкретні справи» опікується родиною Момот із с. Купель Волочиського району, що на Хмельниччинi. 
 
Коли влітку 2016 року до нас звернулася молода, охайна дівчина за допомогою,  в якої виявилося вже є троє маленьких діток – всі були розчулені її розповіддю про чоловіка, який пройшов найстрашніші перші місяці початку проведения АТО, та пicля повернення додому не витримав психологічної травми - покінчивши з собою. Але такій матері можна по доброму позаздрити - скільки в ній сил, терпіння, жіночого  розуму та мудрості  - не вбиватися з горя, а боротися кожного дня за краще майбутнє для своїх дітей. Так і цього річ вона попросила допомогу для збору дітей в перший клас та садочок.
 
 
  
 
  
 
Виділена допомога від народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та його дружини Галини Федорівни Гереги розчулила матір Ольгу до сліз та подарувала неабияке щастя дітям, які вперше були в такому великому магазині як «Епіцентр», де змогли приміряти та придбати все, що їм потрібно. За що були дуже вдячні!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт