Новини

Олешин на Хмельниччині святкує День села

З Днем села жителів с. Олешин Хмельницького району Хмельницької області привітали депутати Хмельницької районної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ольга і Андрій Чумакови.

Також всіх жителів та гостей села вони поздоровили від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та всієї команди «За конкретні справи»:«Село Олешин славиться неповторною культурною спадщиною та славетною історією, своїми працьовитими людьми.

День села – це свято, яке єднає всіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Від щирого серця зичимо Вам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах! Зі святом!»

Також на святі були присутні кандидати в депутати від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» до Олешинської об’єднаної територіальної громади.

За однією з легенд, історію села Олешин розпочали декілька молодих сімей – вихідців з Прикарпаття. Наприкінці XIVстоліття (село засноване у 1494 р.) невеличка група чоловіків з жінками на конях вирушили на схід у пошуках затишнішого місця, як від кліматичних негараздів, так і від постійно нападаючих ворогів.

Автор: О. І. Чумакова, О. О. Григор’єва, Л. Ю. Нескромнюк

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт