Новини

У Городку пройшов Кубок України з волейболу

З літа минулого року тривали перемовини представників Городоцького спортивного комплексу «Епіцентр» із директором ВК «Новатор», головою федерації волейболу Хмельницької області Терещуком Іваном Борисовичем щодо проведення матчів Кубка України з волейболу та проведення навчально-тренувальних зборів на базі СК «Епіцентр».

У СК «Епіцентр» було придбано та встановлено волейбольні стійки із спеціальним захистом, сітку, суддівську вишку. Далі були узгоджені терміни, підписані угоди.

З 2 січня до 10 січня 2018 р. волейбольний клуб «Новатор» у м. Городку проводить навчально-тренувальні збори.

4 та 5 січня 2018 р. у місті Городку на базі спортивного комплексу «Епіцентр» відбулися чвертьфінальні змагання Кубка України з волейболу серед чоловічих команд – «Новатора» (м. Хмельницький) та «Юридичної академії» (м. Харків).

У першому матчі, який пройшов 4 січня, «Новатор» виграв у суперника з рахунком 3:0.

«Це тільки візуально здалося, що ця перемога далася нам легко, – каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Просто суперник звикав до майданчика, адже у м. Городок в спортивному комплексі «Епіцентр» терафлексове покриття на підлозі, до якого потрібно звикнути. «Юридична академія» зробила 36 помилок у грі. Якщо взяти до уваги всі наші зараховані м’ячі (в цьому матчі їх 75), то, по суті, половину з них нам «подарував» суперник».

  

5 січня «Юридична академія» виграла у хмельничан перші дві партії, а в третій «Новатору» вдалося відігратися. Четвертий сет став заключним у цьому матчі, рахунок у протистоянні став 1:1.

«Перед «золотим сетом» я просив хлопців зіграти дисципліновано, – продовжує Роман Олександрович. – І на початку нам вдалося зробити певний очковий відрив, а далі… Якщо бути відвертим – нам пощастило. На рахунку 15:14 помилився капітан суперника, який до цього діяв безпомилково. Звісно, можна говорити, що я задоволений виходом до наступного етапу. Але радощів після такого матчу не відчуваю. Нам потрібно терміново виправляти свої помилки, оскільки вже 12-13 січня ми в Харкові знову граємо з «Юридичною академією».

  

Федерація України, судді, тренери, гравці задоволені залом, інфраструктурою, організацією змагань і зборів.

 

На волейбольній мапі України відкрито ще одне місто, де можна проводити зустрічі на найвищому рівні.

Автор: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт