Новини

Дунаївці: «новий» спортзал – нові перемоги

У п’ятницю, 2 лютого, відбулось відкриття відремонтованого спортивного залу міського центру «Спорт для всіх», який відкрив свої двері перед спортсменами-дунаївчанами.

Розділити таку приємну та довгоочікувану для вихованців, відвідувачів та працівників центру подію прийшли: міський голова Веліна Владиславівна Заяць, депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Юріївна Ткаченко, запрошені гості з різних куточків Хмельниччини та всі небайдужі мешканці громади.

Ремонтні роботи тривали впродовж трьох місяців. За цей час встигли провести капітальний ремонт не лише спортивного залу, але й встановити для спортсменів закладу нову роздягальну, душову та вбиральню. Оновився міський центр «Спорт для всіх» також стільцями, шафами та пилососом для прибирання залу.

«Спорт сьогодні є пріоритетним напрямком роботи нашої міської ради. Так, для ремонту ось такого чудового спортивного залу з міської казни було виділено 250 тисяч гривень. Не стояв осторонь нагальної проблеми й народний депутат України Олександр Володимирович Герега, за сприяння якого було виділено 900 тисяч гривень. Радію, дивлячись на всю цю красу, адже тепер наші діти та онуки зможуть займатися в чудових та комфортних умовах», – розповідає Веліна Владиславівна.

«Спорт і діти – майбутнє здорової нації України, і той старт, який народний депутат України Олександр Володимирович Герега надав спортивному руху на Хмельниччині, свідчить про те, що це правильний шлях!» – наголосила депутат облради Ткаченко У. Ю. 

Вона вручила подарунки від Олександра Володимировича Гереги - офісні стільці, вішалки та миючий пилосос Karcher.

   

Наразі відремонтований спортзал відповідає усім європейським стандартам, крім того, на досягнутому в громаді не зупинятимуться, адже, як зауважив директор КП «Спорт для всіх» Микола Кулик, ремонту потребують й інші приміщення закладу, де тренують юні та дорослі спортсмени.

  

Після урочистої частини, захід продовжився виступами команди гирьовиків під керівництвом Анатолія Романюка, та чемпіонатом Хмельницької області з футзалу. В оновленому спортзалі, наш футбольний клуб «Дунаївці» зіграв із ФК «Стара Синява» із переможним рахунком на користь господарів – 2:1. Увінчалися хлопці лаврами переможців і після зустрічі із командою з Нової Ушиці, котра завершилася нищівним рахунком 2:10. Щиро сподіватимемося, що це не останні перемоги спортсменів нашої громади та Дунаєвеччини в цілому, а в оновленому спортивному залі їх досягати буде ще легше.

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт