Новини

Часопис «Подільські вісті» відзначив 100-й ювілей

Працівники редакції «Подільські вісті» вже сотню років тримають руку на пульсі життя новин Хмельниччини. Одна з найтиражованіших газет вже стала невід’ємною частиною життя тисячей мешканців Хмельницького краю.

Відтак, 9 лютого з нагоди сторіччя з моменту її створення у Хмельницькій обласній філармонії зібрались не лише працівники часопису, а й представники влади, читачі, колеги, друзі. Безліч теплих слів на адресу іменинників лунало цього дня, адже вони для подолян працюють безперервно та двічі на тиждень випускають свою газету в люди.

Привітали своїх давніх партнерів і представники народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та команди організації «За конкретні справи». Голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий наголосив:

«Важливим є той факт, що попри всі складнощі, ваш колектив залишається відданим своїм читачам, працює на благо суспільства, зберігаючи об’єктивність. А це в сьогоднішній час – головне. Прийміть найщиріші вітання з нагоди сторіччя вашого часопису! Нехай натхнення ніколи не залишає ваш колектив, зичимо, щоб сторінки вашої газети завжди були насиченими добрими новинами, незламності вам та процвітання, щирих і вдячних читачів та ще роботи не на одне століття!»

  

 Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт