Новини

Подяка народному депутату України Герезі О. В.

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах, а є також необхідність забезпечення комфортних умов перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах школи.

В Рудській загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Дунаєвецької районної ради Хмельницької області раніше були замінені вікна в приміщенні початкової школи. А основна школа залишилась зі старими вікнами, які пропускали холод, погано зберігали тепло та не захищали від вітру, класами та коридором гуляли протяги.

Напередодні Нового 2008 року за сприяння народного депутата України Олександра Володимировича Гереги було замінено на металопластикові 22 вікна та двоє дверей в основній школі. Загалом встановлено 35 металопластикових вікон та 2 дверей. І все це завдяки підтримці нашого народного обранця.

Адміністрація Рудської ЗОШ І-ІІ ступенів, вчителі, учні та батьки висловлюють найтепліші слова подяки Олександру Володимировичу за встановлення металопластикових вікон та дверей:

«Ми вдячні за розуміння наших проблем і таку необхідну сьогодні підтримку. Нам дуже пощастило, що сьогодні ми маємо омріяні нові вікна. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в нашій державі і розуміння важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров`я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку! Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю!»

  

З повагою,

батьківський комітет,

директор Рудської ЗОШ І-ІІ ст. Середа В.О.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт