Новини

Робота народного депутата в окрузі у лютому місяці

В ході робочої поїздки до виборчого округу №192 народний депутат України Герега Олександр Володимирович 24 лютого зустрівся з виборцями, представниками різних організацій, закладів освіти, медицини, районної ради, державної адміністрації, спортсменами та громадянами Городоччини, Дунаєвеччини, Чемеровеччини і Ярмолинеччини.

Олександр Володимирович добре знає проблеми свого виборчого округу, у міру можливостей та в межах повноважень він виконує свої обіцянки, навіть якщо для цього потрібно багато часу та зусиль. Тож, на зустрічі у зверненні громади йшлося про об’єкти соціальної сфери, які потрібно відремонтувати.

Також обговорювалися найважливіші питання, які хвилюють громадян: медицини, освіти, спорту, об’єднаних територіальних громад, забезпечення населення якісним продовольством, екології та інші соціальні та особисті проблеми сільського населення.

За словами народного депутата України Гереги О.В., важливе значення для округу має стан здоров’я населення міста, в першу чергу, дітей, потребує проведення оздоровчих занять, залучення до занять фізкультурною та спортивною діяльністю, необхідні об’єкти спортивно-оздоровчого призначення.

Парламентар також проінформував виборців щодо роботи на наступному пленарному тижні у Верховній Ради України, Комітеті з питань податкової та митної політики, де він працює, вислухав пропозиції громадян, які будуть опрацьовані та представлені в нових депутатських запитах, зверненнях, законопроектах і опубліковані на його сайті.

Виборці щиро дякували народному обранцю, який приймає активну участь в житті громади, що «він завжди знаходить можливість підтримати і допомогти, хоча це не так легко, як комусь здається».

Автори: О.О. Григор’єва, Л.Ю. Нескромнюк

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт