Новини

Визначена переможниця конкурсу мобільних фільмів

Вже другий рік поспіль усі бажаючі можуть продемонструвати свої режисерські вміння у конкурсі мобільних фільмів, який організовує Хмельницька регіональна дирекція суспільного мовлення «Поділля Центр».

Цьогоріч аудиторія бажаючих продемонструвати свої таланти значно розширилась, тож роботи надходили з різних куточків України. Короткометражки на різню тематику заполонили журі, адже стрічки були абсолютно різними, у них піднімались актуальні теми, демонструвались красоти рідної держави. Та одноголосно переможцем визначили учасницю із міста Косів Івано-Франківської області – школярку Тетяну Костинюк, яка побудувала свою роботу на основі любові до свого рідного міста з назвою «Open your eyes».

«Безперечно, приємно приєднуватися до подібних заходів, адже сьогодні конкурси, які сприяють розвитку молоді – це необхідність. Ми маємо максимально підтримувати їхні інтереси, відзначати гарні ідеї – це ж і є Україна. Сьогодні автори цих маленьких стрічок, ще школярі чи студенти, а вже завтра вони будуть тими, хто творитиме українські кінофільми, які однозначно будуть варті уваги. І безперечно було приємно долучитися до цього конкурсу, тому що для нашої команди «За конкретні справи» співпраця з талановитою молоддю – це один з головних напрямків у роботі. Звісно хочеться відзначити і організаторів цього кінофестивалю, адже вони, в першу чергу, такими заходами заохочують молоде покоління до творчих ініціатив» – відзначила депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», куратор молодіжних проектів від ГО «За конкретні справи» Уляна Юріївна Ткаченко.

Напередодні Міжнародного жіночого свята 8 березня у студії «Поділля Центр» разом з ведучими найпопулярнішого ранкового шоу «TVій Ранок» депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», заступник голови ГО «За конкретні справи» Володимир Васильович Поворозник привітав переможницю конкурсу:

«Приємно, що Ви, Тетяно, розвиваєте свій творчий потенціал та берете участь у таких конкурсах. Від усієї команди «За конкретні справи» вітаємо Вас з перемогою та бажаємо лише творчих успіхів, безперечних результатів, а головне – чекаємо на Ваші роботи на великих екранах нашої країни!»

Загалом ГО «За конкретні справи» разом з її засновником, народним депутатом України Олександром Володимировичем Герегою всебічно підтримують творчі, спортивні та наукові досягнення юних подолян. Щороку сотні мешканців Хмельниччини беруть участь у різноманітних заходах, перемоги в яких – це не лише гарні подарунки, а й позитивні емоції, досвід та нові знайомства.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт