Новини

Всеукраїнський форум сім’ї: щаслива родина – міцна Україна!

14 березня 2018 року в НЦ «Український дім» в м. Київ відбувся Всеукраїнський форум сім’ї, в якому взяла участь депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», заступник голови постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму Ткаченко Уляна Юріївна.

Проведення Всеукраїнського форуму сім’ї ініціювали громадський рух «Україна за сім’ю» за підтримки Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та Міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради «За духовність, моральність і здоров’я України».

У Форумі взяли участь керівники Уряду, парламентарі, науковці, журналісти, освітяни, представники громадськості, місцевого самоврядування, Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з усіх областей України.

З привітальними словами до учасників Форуму звернулися: представник Президента України у Верховній Раді Луценко І. С., директор Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАН України д.е.н., професор, академік НАН України Лібанова Е. М., завідуюча відділом досліджень демографічних процесів Інституту демографії НАНУ Курило І. О., народний депутат України Унгурян П. Я., заступник Міністра молоді та спорту України Ярема О.Й., Владика Богдан Дзюра (УГКЦ), Єпископ Києво-Житомирської РКЦ Віталій Кривицький, науковці Володимир і Марина Мєдвєдєви, голова Всеукраїнського союзу ЄХБ Антонюк В. С.

 

  

Учасники і організатори форуму зазначили, що основним задумом проведення подібного заходу є привернення уваги до проблем сім’ї та дітей в Україні, консолідація зусиль представників органів влади і громадськості – задля захисту цінностей української родини та формування державної сімейної політики, заснованої на українських традиційних цінностях. Сім'я – це основа суспільства. Кожен з нас розуміє наскільки в житті важлива підтримка рідних. Адже, лише маючи надійний тил, людина може йти вперед і досягати поставленої мети.

В панельних дискусіях прийняли участь представники КНУ ім. Т. Шевченка, Інституту Богомольця, Острозької Академії, церков. Також виступили голови депутатських фракцій ПП «Народний фронт» Бурбак М. Ю., ПП «Самопоміч» Березюк О. Р., заступник голови ПП «Батьківщина» Крулько І. І., представники Радикальної партії Ляшка, БПП та інші.

  

В рамках Форуму також відбулися пленарні засідання та робота по тематичних секціях (освітні програми, потенціал церков у питанні захисту сімейних цінностей, праця в медіапросторі, громадська та політична робота, батьківство). Була прийнята Резолюція та представлений календарний план просімейних заходів на 2018 рік, пов’язаний з розвитком інституту сім’ї в Україні.

Напередодні Форуму депутат обласної ради Ткаченко У. Ю. ініціювала звернення голові Хмельницької обласної ради Загородному М. В. щодо виділення коштів з обласного бюджету на оплату роботи майбутніх вчителів, які навчаються у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Ці студенти можуть проводити спецкурс та займатися навчанням з маленькими пацієнтами у дитячому відділенні онкогематології з метою непереривання навчального процесу і підготовки до здачі іспитів в навчальних закладах.

Автори: Л. Ю. Нескромнюк, О.О. Григор’єва 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт