Новини

Поїздка дітей з Дунаєвеччини до Верховної Ради України

Древній та вічно молодий Київ! Хто не доторкнувся до серця нашої країни – той не зміг до кінця відчути себе справжнім патріотом. У лідерів учнівського самоврядування шкіл нашої Дунаєвецької територіальної громади давно була мрія відвідати найвищий законодавчий орган нашої держави – Верховну Раду України.

І ось, завдячуючи народному депутату України Герезі Олександру Володимировичу, ця мрія стала реальністю.

26 березня понад 40 вихованців - лідерів учнівського самоврядування та переможців обласних, всеукраїнських змагань та конкурсів разом з педагогами Будинку творчості школяра відвідали столицю нашої держави – Київ.

Незабутні враження отримали наші школярі від цікавої та змістовної екскурсії у будинку Верховної Ради України. Побувавши на балконі сесійної зали парламенту, кожен намагався уявити себе майбутнім народним обранцем, стати свідком історії українського державотворення.

  

Із хвилюванням від побаченого на Майдані, вшанували пам'ять Героям Небесної Сотні – захисників української незалежності, відвідали відомі історичні пам’ятки древнього Києва, Національний музей історії та культури нашої країни. А ще із задоволенням покаталися на фунікулері, помилувалися неповторними краєвидами київських схилів могутнього Дніпра.

  

Колектив вихованців, педагогів Будинку творчості школяра та їх батькі щиро дякує за таку надану можливість усім, хто допоміг у здійсненні дитячих мрій!

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт