Новини

Народна пам’ять про подвиг вічно жива…

8 і 9 травня всі громадяни України згадують ратний подвиг і героїзм ветеранів Другої світової війни, учасників українського визвольного руху та схиляють голову перед світлою пам’яттю безневинно загиблих жертв війни, висловлюють найглибшу шану тим, хто понад сімдесят років тому захистив Україну і весь світ від гітлерівської навали.

Городоцький район

Так, представники громадської організації «За конкретні справи» від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги привітали ветеранів Другої світової війни Городоцького району зі святкуванням 73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День Перемоги), а також з Днем пам’яті та примирення.

  

   

Дунаєвецький район

Працівники Дунаєвецької громадської приймальні народного депутата України Гереги О. В. привітали ветеранів Другої світової війни Дунаєвецького району з Днем Перемоги.

Ярмолинецький район

Традиційно, напередодні Дня пам'яті та примирення в Ярмолинецькому районі відбулось вшанування загиблих воїнів - учасників АТО на сході України з відвідуванням могил героїв. Участь прийняли і активісти ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», депутат обласної ради Андрій Шутяк.

  

Чемеровецький район

З особливою шаною та вдячністю відвідали ветеранів Другої світової війни Чемеровецького району працівники громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги в Чемерівцях.

  

Безмежна подяка за велич Вашого подвигу!

  

м. Хмельницький

8 травня депутати Хмельницької обласної та міської рад від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» разом з представниками громадської організації взяли участь в урочистому заході до Дня пам’яті та примирення.

Вони разом з тими, хто 73 роки тому ризикував собою заради миру, хто приніс радісну звістку про закінчення страшної Другої світової війни, поклали квіти до Меморіалу Слави. До них приєдналися представники громадськості і діти.

  

Сьогодні на очах ветеранів – сльози при згадуванні тієї запеклої боротьби з нацизмом. Схиляючи голови перед гранітними плитами, які увіковічили імена загиблих героїв у 1939-1945 роках, тих, хто не повернувся з поля бою, хто власним прикладом продемонстрував справжню любов до рідної землі, представники політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» вкотре пишалися подвигом своїх дідів та батьків. Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

В ці дні пам'яті і скорботи вклонімося усім полеглим, схилимо голови в журбі й задумі, покладемо квіти до могил, в молитві пом'янімо всіх, хто не повернувся з проклятої війни.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт