Новини

Дунаєвеччина: пам’ять серця не згасне ніколи

У м. Дунаївці на Хмельниччині в День пам'яті та примирення вшановували тих, кого забрала Друга світова війна. Велика Перемога, що залита кров'ю і пронизана важким духом смерті, викарбувала у серці кожного місце, де буде горіти вічний вогонь пам'яті!

Також згадали героїв, що йдуть у бій і віддають своє життя за нашу з вами свободу, за незалежність нашої держави, за те, щоб мир та спокій панували на рідній землі.

Присутніх привітали Дунаєвецький міський голова Веліна Заяць, депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Ткаченко, працівники громадської приймальні народного депутата України Гереги Олександра Володимировича, представники районної адміністрації, священнослужителі, ветерани. А також в проведенні мітингу взяли участь військові, учасники АТО, школярі, представники громадськості, місцеві та гості міста.

Низький уклін усім тим, хто не повернувся живим, тим, хто віддав своє життя! Світла пам'ять та вічна шана героям, які житимуть у наших серцях і завдяки яким ми продовжуємо писати нашу історію!

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт