Новини

У Малому Карабчиєві відсвяткували День матері

День матері в Україні, традиційно, святкують в другу неділю травня. Це свято не вважається державним, тож офіційного вихідного у цю дату не має. Проте даний факт не заважає українцям висловлювати слова подяки матерям та дарувати квіти й подарунки.

День матері – один з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Так, у селі Малий Карабчиїв, що на Дунаєвеччині, 11 травня також відзначили День Матері. Привітати усіх жінок приїхала депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Юріївна Ткаченко, вона побажала їм міцного здоров'я, благополуччя, Божої ласки та миру.

У концертній програмі на честь свята взяли участь сільський колектив художньої самодіяльності, діти, щоб привітати найдорожчу для кожного людину – маму.

Автор: Л. Сидорова

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт