Новини

В Ярмолинцях розпочався ремонт доріг

В Ярмолинцях Хмельницької області розпочато поточні ремонти доріг, на які за ініціативи депутатів районної ради від фракції ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» виділено з бюджету селища 1 млн. грн.

В цьому році будуть проведенні поточні ремонти вулиць селища, а саме: Кості Венгера, Індустріальна, Незалежності, Павла Загребельного, Січових Стрільців, провулків Горний та Риночний. На черговій сесії одноголосно підтримано пропозицію голови депутатської фракції Валентини Бакун щодо взяття під депутатський контроль проведення поточного ремонту доріг. Депутат, на окрузі якого проводиться ремонт дороги, буде виїжджати особисто, спілкуватися з мешканцями, контролювати проведення ремонту (фракцію щебеню, кількість згідно актів, тощо), що в свою чергу дасть можливість зменшити кількість скарг мешканців районного центру щодо якості проведених робіт.

Про актуальність виконання вказаних робіт свідчать публікації мешканців селища Ярмолинці у Фейсбуці.

Ірина Бойко: «І на нашій вулиці свято! Україна святкує Свято вишиванки, до цього ж свята долучились і ми, але з іншого приводу. У нас видатна подія - ми отримуємо довгоочікуваний ремонт наших вулиць - Індустріальної та Костянтина Венгера. Так, ми нарешті позбудемося величезних калюж. Нас почули і прийшли на допомогу.

Вулиця Героя Другої світової війни Костянтина Венгера є та надалі буде найкращою, зразковою вулицею нашого селища, бо ж недаремно вона названа на честь Героя!»

  

  

Автор: Ю. І. Бакун

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт