Новини

Реальна допомога хворим на Ярмолинеччині

17 травня 2016 р. рішенням Ярмолинецької селищної ради було затверджено Положення про надання матеріальної допомоги на лікування мешканцям територіальної громади селища Ярмолинці.

Попри опір та сумніви, минуло вже два роки з того часу, як у Ярмолинецькій селищній раді за ініціативи депутатів ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» було розроблено та затверджено сесією Положення «Про надання матеріальної допомоги на лікування тяжких захворювань мешканцям територіальної громади селища Ярмолинці».

Звернення мешканців селища розглядає депутатська комісія з питань бюджету та фінансів. На засідання комісії запрошуються фахівці, лікар-хірург, начальник медичної частини Ярмолинецької ЦРЛ, депутат селищної ради Полуніцька Віта Миколаївна, які розглядають довідки про стан здоров’я та надають свої рекомендації комісії.

За цей період матеріальну допомогу на лікування отримали 78 осіб по 5 тис. грн. та 3 особи по 10 тис. грн. на загальну суму 420 тис. грн.

Прийняття цієї програми дало змогу працівникам Ярмолинецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги реально допомагати людям: надавати роз’яснення, збирати пакети документів та прослідковувати весь ланцюжок дій до рішення сесії про надання матеріальної допомоги.

Звичайно, на повноцінне лікування таких коштів недостатньо, але підтримати у найважчих випадках, допомогти частково – можливо і саме в цьому теж частина роботи депутатів місцевих рад.

Автор: В. В. Бакун

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт