Новини

У Чемерівцях відкрили оновлену спортивну школу

День Чемерівців – день відкриттів. 2 червня Чемеровецька громада святкувала День свого центрального населеного пункту. З самого ранку на центральній площі міста – людно, тут і мешканці району, і представники місцевих органів влади. Атмосфера дійсно святкова, адже саме цей день став історичним у житті кожного чемерівчанина. За сприяння народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та засновниці ГО «За конкретні справи» Галини Федорівни Гереги колишня ДЮСШ отримала нове життя.

«Насправді, я пам’ятаю свої відчуття минулого року, коли до нас приїхав відомий хореограф Амадор Лопес, щоб провести майстер-класи для молоді. В зливу сховатися ми могли лише у великому залі спортивної школи, однак підлога була майже знищена, а стеля протікала. Ми маємо понад 400 спортсменів з різних видів спорту, які регулярно відвідують гуртки, мають непогані здобутки, але тренування проходили у жахливих умовах. Тож ремонт у спортивній школі для нас був справді мрією, коштів на цей проект ми не мали, тож звернулись до нашого народного депутата України Олександра Гереги з проханням допомогти. І вже сьогодні ми маємо сучасні зали для наших діток, для нашої молоді. На мою думку, це відмінний подарунок для молоді, та стимул працювати над собою, відтак тішити усіх новими перемогами», – розповіла голова Чемеровецької районної ради Світлана Павлишина.

Всі з нетерпінням чекали побачити, яких же неймовірних змін зазнала спортивна школа. І ось урочистий момент настав – червону стрічку перерізали засновники громадської організації «За конкретні справи» Галина Федорівна та Олександр Володимирович Гереги разом з головою Хмельницької обласної державної адміністрації Вадимом Миколайовичем Лозовим.

  

  

«Ми із задоволенням хочемо вам продемонструвати ті зміни, яких зазнала ваша спортивна школа. Я сподіваюсь, що це буде натхненням для нових цікавих проектів, що відновлений спортивний зал принесе багато задоволення дітям, мешканцям та всім тим, хто буде його відвідувати та працювати у ньому. Ми намагались зробити все на найвищому рівні, аби ви відчували справжній комфорт, аби досягали більше результатів», – звернулась до присутніх Галина Федорівна Герега.

Сучасний тренажерний зал, кімната для тхеквондо, зал важкої атлетики та світлий, просторий, а головне – європейський зал для ігрових видів спорту, новенькі роздягальні та тренерські, душові та вбиральні – все це ще рік тому було мрією для Чемеровецької громади. Сьогодні – це реальність. Понад 400 спортсменів вже одразу продемонстрували свої вміння та здобутки. Тим самим вкотре довели, що не дарма стільки сил та натхнення було вкладено у цю споруду. Тому основні перемоги ще попереду.

«Ми робимо ще один крок на зустріч молоді, на зустріч здоровому способу життя. В цьому комплексі є дійсно прекрасні роздягальні, душові, спортивні зали, сучасне обладнання. Нам буде дуже приємно спостерігати, як в цей комплекс приходитимуть нові спортсмени, які гратимуть в футбол, волейбол, баскетбол, займатимуться іншими видами спорту. Я рахую, що ще один оновлений центр дозвілля справді потрібен такому новому і сучасному містечку – Чемерівці», – звернувся до присутніх народний депутат України Олександр Герега.

За досить короткий час після об’єднання мешканці, як Чемеровець, так і інших сіл, що увійшли в громаду, мають здобутки, якими можна пишатися. Позитивних змін зазнали усі населені пункти. Отож не зрадили традиціям і потішили присутніх урочистим відкриття алеї врядування – на ній викарбувані усі населені пункти громади, а також нагадування про Магдебурзьке право. Завітали на святкування і представники влади області. Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий та перший заступник голови Хмельницької обласної ради Неоніла Андрійчук. Разом з чемерівчанами вони вшанували пам'ять Героїв Небесної Соті та поклали квіти до монументу українського Кобзаря. Вадим Лозовий відзначив:

«Мені дуже приємно сьогодні разом з вами святкувати день Чемерівців, приємно передати вітання вам і від Президента України Петра Порошенка. Чемеровецька об’єднана територіальна громада – це яскравий приклад того, що реформа децентралізації справді створена для покращення рівня життя людей. Ви разом із місцевою владою вже зуміли досягнути певних результатів за досить недовгий проміжок часу, і я переконаний, що надалі змін буде ще більше. Адже сьогодні над реформами працює і Президент і Уряд і народні депутати, величезний внесок у реалізацію програм вносите і ви, тому я від усієї душі бажаю вам та вашій громаді миру та процвітання, розвитку та реалізації задуманого!»

Чемеровецький район – один з тих, що найбільш знайомий з роботою народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та його команди «За конкретні справи». Завдяки тісній співпраці громади зі своїм обранцем, тут школи отримували нові покриття, будинок культури новий фасад та вікна, вихованці дитячих садків – сучасні умови для щасливого дитинства. Не зрадили традиціям і цього разу, підготували ще один сюрприз до дня селища.

«Наша команда бере обов’язок – до початку нового навчального року встелити новою бруківкою вхід до центрального Чемеровецького парку відпочинку аж до фонтанів. Це буде наш перший крок до змін, але я впевнений, що наступні дії будуть і за вашим головою громади Олександром Володимировичем Собанем, і за головою Хмельницької обласної державної адміністрації Вадимом Миколайовичем Лозовим. І тоді спільними зусиллями ми зробимо з цього прекрасного місця справжній парк відпочинку і дозвілля», – підсумував Олександр Герега

Такі подарунки неодмінно цінує кожен, адже центральний парк щоденно збирає тут відпочиваючих різних вікових категорій, приймає гостей та зірок естради. Голова Чемеровецької ОТГ Олександр Собань переконаний, попереду ще більше нових змін, адже, коли працює команда професіоналів, справді дієвих людей – інакшого результату бути не може.

У цей святковий, спекотний вихідний день команда народного депутата Олександра Гереги підготувала ще один сюрприз – усі відпочиваючі у центральному парку чемерівчани та гості райцентру отримали можливість відірватися на повну під час концерту гурту «Друга ріка».

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт