Новини

У дітей Чемеровеччини – стимул до нових перемог

Безсумнівно, спорт – це здоров’я! Щоразу підтвердженням цього стає й проведення за підтримки народного депутата України Олександра Гереги спартакіад, присвячених Міжнародному дню захисту дітей.

Захід має мету пропагувати різні види спорту, залучати до фізичного розвитку побільше підростаючого покоління. А ще спартакіади об’єднують дітей з усіх районів Хмельниччини, які стають друзями на багато років, незважаючи на прагнення досягти спортивних перемог.

На «Спартакіаді Поділля-2018» юні спортсмени нашого краю виступили у чотирьох номінаціях і вибороли призові місця, розділивши перші і другі сходинки з баскетболу (тренер В. Т. Кучер), «Ігор патріотів» (І. В. Лебідь), настільного тенісу (М. В. Драгусевич) і туризму (В. В. Герич).

Заохоченням до подальших перемог і гарною можливістю оздоровитися для переможців стала організована Олександром Герегою поїздка на берег Чорного моря в Коблево Одеської області на 7 днів. Наразі морське повітря вдихають наші баскетболісти та тенісисти. До них вже вирушили спортсмени з туризму та «Ігор патріотів». І це не лише море, сонце і пісок – це насичена щоденна програма відпочинку та екскурсій, повноцінне харчування, проживання та гарний настрій.

Учасники Спартакіади, які вибороли ІІІ місця (серед наших переможців таких немає), 6 днів перебуватимуть у Карпатах, а решта спортсменів 2 липня вирушать на 4 доби у Львів, де побачать усі найвизначніші місця міста Лева.

Усі учасники спартакіади Чемеровеччини висловлюють щирі слова вдячності Олександру Герезі та його команді «За конкретні справи» за можливість проявити себе в спорті і гарно відпочити!

Автор: В. Прищепа

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт