Новини

День Національної поліції у Хмельницькому

В Україні 4 липня відзначається День Національної поліції. Його запроваджено згідно з Указом Президента від 4 квітня 2018 року.
 
Після Революції гідності в українському суспільстві виникла нагальна потреба у реформуванні силових структур, зокрема і в реформуванні правоохоронної системи. Восени 2014 року було представлено концепцію реформи Міністерства внутрішніх справ, в якій передбачалось створення Національної поліції, а 2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила закон «Про Національну поліцію». Відповідно до нього основними завданнями Нацполіції є реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.
 
Так, сьогодні в м. Хмельницький на Майдані Незалежності відбулися урочисті заходи з нагоди третьої річниці створення Національної поліції України, в яких взяли участь представники влади, волонтери, громадські організації.
 
    
 
Привітання з річницею від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги передав депутат обласної ради, заступник голови громадської організації "За конкретні справи", ветеран міліції, полковник Поворозник Володимир Васильович, якого було нагороджено відзнакою Асоціації ветеранів МВС України "100 років Служити і захищати".
 
    
 
 
 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт