Новини

День знань на Хмельниччині: в школах пролунав перший дзвоник

День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання, i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від усієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Городоцький район

У Городоцькій початковій школі помічник народного депутата України Гереги О. В. Ольга Олександрівна Григор’єва привітала вчительські та учнівські колективи із початком нового навчального року. Усе в оновленому навчальному закладі створено з великою любов’ю до дітей.

Народний обранець Олександр Володимирович Герега активно закликав учителів i батьків першокласників ділитися враженнями нової української школи. Один iз викликів на етапі її втілення – це якісне матеріально-технічне забезпечення, адже в нових класах має бути комфортно i приємно навчатися.

Жителi Городка, батьки перших трьох класів початкової школи вдячні Олександру Володимировичу i Галині Федорівні Герегам за створені ними якicнi, комфортнi умови для навчання першачкiв.

  

Перший дзвоник у Городоцькому ліцеї №1.

  

Дунаєвецький район

1 вересня – це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, осягнення учнями законів науки та суспільного життя, дивного світу знань і відкриттів.

Працівники Дунаєвецької громадської приймальні народного депутата України Гереги О. В. взяли участь в урочистостях з нагоди Дня знань, привітали зі святом учнів, вчителів, батьків та вручили набір м’ячів:

«Нехай новий навчальний рік стане для учнів та вчителів роком великих надій! І нехай ніколи не вичерпається прагнення до знань, закладене природою в кожному з нас!»

  

Представники Дунаєвецької міської ради привітали від імені Дунаєвецького міського голови В. В. Заяць учнів, педагогічних працівників та батьків усіх шкіл громади.

Від імені народного депутата України Гереги О. В. юним спортсменам, які приймали участь у «Спартакіаді Поділля - 2018» у Міжнародний день захисту дітей, було вручено набори футбольних, волейбольних та баскетбольних м’ячів, а саме з таких шкіл:

  • Дунаєвецький НВК «ЗОШ I-IIIст. - гімназія»,
  • Дунаєвецька ЗОШ I-IIIст. № 2,
  • Дунаєвецька ЗОШ I-IIIст. № 3,
  • Дунаєвецька ЗОШ I-IIIст. № 4,
  • Голозубенецька ЗОШ I-IIIст.,
  • Чаньківська ЗОШ I-IIIст.,
  • Великпобіянський ДНЗ – килимове покриття.

Чемеровецький район

М'ячі від народного обранця Олександра Гереги отримали учні Завадівсьої школи Чемеровеччини.

  

Привітання з першим дзвоником учнів Черчецької ЗОШ.

 

 

День знань на Шепетівщині

Представники Шепетівської міськрайонної організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» від імені народного депутата України Гереги О. В. і усієї команди «За конкретні справи» привітали присутніх з Днем знань та вручили м’ячі учням: Шепетівської ЗОШ №6, ЗОШ №8, НВК №3, Грицівської ЗОШ I-III ступенів та Судилківської ЗОШ I-III ступенів.

  

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт