Новини

Святкування Дня громади та міста Дунаївці

29 і 30 вересня на Хмельниччині пройшли святкування Дня Дунаєвецької міської об`єднаної територіальної громади і Дня міста Дунаївці.

Святкування Дня Дунаєвецької міської ОТГ розпочалося 29 вересня у Братенькому ярочку. Вже втретє проводиться етно-фестиваль «Подільська підкова».

Гостей та учасників свята привітали: голова Дунаєвецької міської ОТГ Заяць Веліна Владиславівна, голова Хмельницької ОДА Лозовий Вадим Миколайович, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ткаченко Уляна Юріївна.

Цього дня для дунаївчан Дем`янковецькій долині підготували чимало сюрпризів та подарунків – розваги для дітей, кінні показові виступи, подарунки для молодят, а ще безліч яскравих ідей від сільських старостатів. Потішили присутніх своєю творчістю і місцеві колективи. За сприяння народного депутата України Гереги Олександра Володимировича найбільшим сюрпризом для кожного став феєричний виступ співака та композитора Олександра Кварти, який підняв настрій учасникам та гостям свята.

  

День міста Дунаївці розпочався святковим велозаїздом центральною вулицею міста на чолі з головою Дунаєвецької міської ОТГ Заяць Веліною Владиславівною та депутатом Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ткаченко Уляною Юріївною.

Веліна Владиславівна Заяць привітала присутніх з Днем міста:

«Це свято об’єднує усіх жителів Дунаєвецької громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме спільними зусиллями створюється неповторний образ Дунаєвецької міської ОТГ, зберігається її історія та закладається майбутнє. Адже успіхи громади – це перш за все успіхи її жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Тож нехай і надалі процвітає наша громада та місто, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання».

  

Завершилося свято виступом відомого співака Арсена Мірзояна.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт