Новини

День учителя – свято, яке залишається з нами назавжди

Серед розмаїття професій, вчительська – особлива. Бо вона життєдайне джерело, яке знаннями, уміннями та любов’ю породжує океан талантів, наукових винаходів, важливих для людства відкриттів.

Дунаєвецький район

Освітяни Дунаєвеччини по праву заслуговують на визнання та глибоку повагу за свою самовіддану працю. Бо саме педагоги відкривають дорогу у світ науки, новітніх технологій та спорту юним українцям. І не має людини, яка б не згадувала впродовж життя настанови улюбленого вчителя.

Сьогодні, 4 жовтня, у міському Будинку культури відбулося традиційне свято, присвячене Дню учителя. Привітати усіх вчителів з їх професійним святом завітали голова районної ради Ольга Михальська, заступник голови районної державної адміністрації Руслан Смолінський, міський голова Веліна Заяць голова Дунаєвецької селищної ради Антон Камінський.

За сумлінну працю, високу результативність у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти відбулося нагородження кращих педагогів, вихователів та працівників освітніх установ.

Теплі слова вітання лунали до вчителів – ветеранів праці, пенсіонерів. Учні вітали їх піснями, танцями та різними виступами.

Дунаєвецький міський голова Веліна Владиславівна Заяць привітала педагогів:

  

«У цей святковий день зичу Вам, дорогі учителі, міцного здоров’я, миру та злагоди у родинах, успіхів у Вашій непростій, але вкрай необхідній для суспільства праці. 

Наша політична партія «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» і надалі дбатиме про педагогів та учнів, про шкільні заклади та дитячі садочки, позашкільні та спортивні заклади.

Хай новий навчальний рік, який нещодавно розпочався, принесе Вам, шановні освітяни, зміни на краще, гідну оцінку вашій роботі, радість та віддачу від учнів!»

За підтримки народного депутата України Гереги Олександра Володимировича святковим подарункам освітянам у м. Дунаївці став виступ українського колективу з Тернополя, супер-фіналістів шоу «Х-фактор» - «TRIODA». Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості.

  

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Городоцький район

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбулися 5 жовтня в Городоцькому міському Будинку культури.

Зі словами вітань до педагогів району звернулись: міський голова Василь Підлісний, депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Володимир Поворозник, перший заступник голови Городоцької районної державної адміністрації Сергій Зборовський, голова Городоцької районної ради Ольга Зелінська, голова Городоцької районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський, начальник відділу освіти Городоцької міської ради – Сергій Рибак, начальник відділу освіти Городоцької РДА – Вадим Пунда та інші.

 

«День учителя – одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери, завжди було і залишається улюбленим нами ще зі шкільних часів. Підтримуючи цю добру традицію, ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів. Бажаємо їм міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення до учнів і найкращих успіхів у навчальному процесі. Зі святом!»

За сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління багатьом педагогічним працівникам району були вручені почесні грамоти та відзнаки.

Святковий настрій та дружню атмосферу протягом святкування дарували всім присутнім учні навчальних закладів та творчі колективи Городоччини. Приємним сюрпризом для освітян від народного депутата України Олександра Гереги став виступ відомого в Україні квартету «Акорд» з м. Тернопіль.

    

Автор: А. Савченко

Чемеровецький район

Громадська приймальня народного депутата України Гереги О.В. в Чемерівцях щиро вітає педагогів краю з професійним святом, яке щедра осінь дарує в першу неділю жовтня:

«Низький уклін Вам за самовіддану працю, якою Ви формуєте нову націю українців. Здоров'я і добробуту, миру і благополуччя, натхнення і ентузіазму, радості і вдячних учнів!»

  

 

В день відзначення професійного свята в Чемерівцях для вчителів краю линули найкращі вітання і від чоловічого вокального квартету «Акорд», які виступили за сприяння народного обранця.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт