Новини

Соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид»

5 жовтня у Хмельницькому презентували проект «Соціально-спортивна школа Фонду Реал Мадрид», партнером якої стала громадська організація «Епіцентр дітям». Школа базується у Тернополі та с. Великі Гаї.

Про програму та переваги, а також можливу її реалізацію на Поділлі розповіли президент ГО «Епіцентр дітям» Ярослав Ігорович Несторович, віце-президенти ГО «Епіцентр дітям» Тарас Олександрович Герега та Костянтин Павлович Бережний, координатор проекту Тетяна Володимирівна Єднаковська та член правління ГО «Епіцентр дітям» Андрій Сергійович Каріков.

У заході взяли участь і голова Хмельницької ОДА Вадим Миколайович Лозовий, перший заступник голови Хмельницької обласної ради Неоніла Вячеславівна Андрійчук та керівник депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Юріївна Ткаченко. Представники місцевого самоврядування наголосили на необхідності впровадження таких проектів, адже в першу чергу вони спрямовані на підтримку молоді.

Народний депутат України Олександр Володимирович Герега – співголова політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», Президент Федерації важкої атлетики України, Віце-президент Федерації футболу України – втілення своїх мрій в життя завжди пояснює просто: в дитинстві він дуже любив і донині активно займається спортом, тому вважає, що його маленькі й дорослі земляки мають вести здоровий спосіб життя, не тинятися без діла, а досягати найвищих висот у різних видах спорту:

«В кожного у дитинстві були свої мрії. Моєю мрією було, щоб діти мали усі умови для занять спортом, і не лише традиційними видами, а щоб була можливість вибору: вільна боротьба чи важка атлетика, футбол чи бокс, пауерліфтинг чи кікбоксинг. Уже зараз, через десятки років, ми докладаємо усіх зусиль, щоб діти займалися різними видами спорту».

Як відомо, громадська організація «Епіцентр дітям» спільно з Фондом «Реал Мадрид Іспанія», Альваро Арбелоа – уповноваженим послом клубу «Реал Мадрид» і видатним футболістом – 8 жовтня 2018 р. відкривають першу в Україні соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» у місті Тернополі. Вона буде працювати для бенефіціарів – дітей з соціально незахищених верств населення, повністю на безоплатній основі. 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт