Новини

Німецько-українська конференція партнерства між містами

10 жовтня у м. Фрайбург (Фрайбург-у-Брайсгау), Німеччина, розпочала роботу «Третя німецько-українська конференція партнерства між містами» у рамках проекту «Партнерства з містами України».

Участь у її роботі беруть представники Федерального міністерства економічної співпраці і розвитку Німеччини, Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, Сервісної служби «Міста в Єдиному Світі», відділу комунікацій і діалогу програми «U-LEAD з Європою», дипломати, науковці.

Фото: uzhgorod.net.ua

Серед учасників – голова Дунаєвецької міської об`єднаної територіальної громади Веліна Владиславівна Заяць.

 

Відкрив захід Мартін Горн, обербургомістр міста Фрайбург.

На форумі йдеться про розвиток співробітництва між територіальними громадами двох держав, презентація кращих практик співпраці.

Упродовж двох днів працюють панельні дискусії із питань: співпраця заради розвитку в Україні та з Україною, виклики при співпраці заради розвитку, реалізація партнерської роботи, участь громадян у місцевому самоврядуванні – досвід України.

  

У фахових доповідях та панельних дискусіях розглядається та висвітлюється поточний стан та розвиток німецько-української партнерської роботи, а також обговорюються результати реалізації проекту «Партнерство з містами України», досягнутих з жовтня 2015 року до жовтня 2018 року та ідеї для майбутньої співпраці.

Учасники форуму мають змогу ознайомитись із Шварцвальдською енергоефективною громадою, Green Industry Park Freiburg (зелений промисловий парк Фрайбурга), Модельний район Вобан.

Джерело: http://dunrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт