Новини

День захисника України відзначили на Городоччині

14 жовтня в Україні у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва відзначається День захисника України.

Свято встановлене указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Напередодні свята в Городоцькому міському Будинку культури відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь учасники АТО, ветерани Збройних сил України, молодь, громадськість.

Члени Хмельницької обласної громадської організації «За конкретні справи» поклали квіти до пам’ятного знаку «Захисникам України».

Члени Хмельницької обласної громадської організації «За конкретні справи» також взяли участь у заходах до Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови в с. Новий Світ Городоцького району на Хмельниччині.

Учасники святкового дійства та жителі Новосвітського старостинського округу Городоцької ОТГ висловили слова щирої вдячності народному депутату України Олександру Володимировичу Герезі за постійну підтримку та допомогу не тільки громаді Хмельниччини, а й усім Захисникам Вітчизни – Збройним Силам України! А всі матері, сини яких є учасниками операції об’єднаних сил (АТО) на сході України, отримали у цей день подяки.

Фото А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт