Новини

Урожай 2018: обмолот кукурудзи завершено

Члени політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» разом з аграріями зустрічають наближення професійного свята – Дня працівників сільського господарства – в гарному настрої!

15 листопада працівники «Агрохолдингу 2012» завершили обмолот кукурудзи. 

Підсумки збиральної кампанії-2018 та сезону загалом підбив генеральний директор «Агрохолдингу 2012» Мороз Василь Іванович:

«Урожай 2018 року повністю зібраний зплощі 40,9 тис. га, фізичний збір за оперативними даними склав 497,4 тис. тон при середній урожайності 12,16 т/га. Робота не завершується, закінчуємо сушити зібране, щоб розмістити в зерносховище».

Як відомо, кукурудза – одна з найцінніших кормових культур, найпоширеніших у світовому рослинництві, займає третє місце після пшениці і рису. За врожайністю зерна вона перевищує всі зернові культури. Зерно використовується на продовольчі цілі (20 %), технічні (15-20 %) і на фуражні (60-65 %). За вмістом кормових одиниць зерно кукурудзи переважає овес, ячмінь, жито. Кукурудза має важливе значення в зеленому конвеєрі, забезпечуючи тваринництво кормами, багатими на вуглеводи та каротин.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт