Новини

Чемеровеччина: головні ялинки – відкрито!

Цикл новорічно-різдвяних свят розпочинається з приходом Святого Миколая. Тому 19 грудня на головній площі Чемерівців зібралося чимало люду, щоб розпочати свята відкриттям головної новорічної красуні.

До вітального слова було запрошено Чемеровецького селищного голову Олександра Собаня, який привітав усіх зі святом і вручив подарунок переможцям у конкурсі на краще новорічне оздоблення будівлі – Чемеровецькому медичному коледжу.

На знак пошани до людей, завдяки яким над нами мирне небо, до підніжжя пам’ятника борцям за незалежність лягли гірлянди і запалено свічки пам’яті.

Не варто забувати, що день Святого Миколая – свято всіх дітей, а їх на площі було багато. Від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та команди «За конкретні справи» найактивнішим дітлахам за участь у конкурсах та вікторинах були вручені пам’ятні сюрпризи.

Резиденція Святого Миколая, танці, пісні, гарячий чай та печиво, радість і гарний настій – усе це ні на мить не зникало з площі райцентру, де впродовж свят окрасою містечка будуть санчата і олені, ангелики, ялинки та снігові баби.

Не менш яскравим свято відкриття новорічної ялинки було і в Гуківській громаді. Тут зелену красуню представив Гуківський сільський голова Петро Ільницький. Від імені народного обранця Олександра Гереги для громади Гуківської сільської ради був вручений ноутбук, який стане в користь для щоденної роботи.

 

Автор: Ілона ГОНТА 

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт