Новини

Святкове дійство «Новорічні пригоди» на Ізяславщині

Новий рік – це найбільш очікуване свято, як для дітей, так і для дорослих. Взагалі, Новий рік – це окрема тема в житті суспільства. Мабуть, тільки новорічні свята здатні повернути будь-яку, навіть найсерйознішу, дорослу людину в дитинство, подарувати чимало приємних вражень і світлих переживань. Всі ми на межі старого і нового року всупереч усьому віримо в казку і чекаємо новорічних чудес. Адже казка в цей прекрасний час завжди поруч, та й чудеса частенько збуваються на тлі зоряного неба і тихо падаючих сніжинок.

2 січня 2019 року на святкове дійство «Новорічні пригоди» до Ізяславського районного будинку культури завітало чимало дітей та їх батьків і рідних.

Працівники закладу організували та провели цікаву й змістовну мистецько-розважальну програму з танцями, хороводами, іграми, веселими змаганнями. Хороший настрій та відчуття свята діткам створювали веселі казкові герої: Дід Мороз, Снігуронька, Новорічна Фея, Марійка, Ведмідь, Злодюжка.

І звичайно, всі хлопчики та дівчатка, які завітали на свято і брали активну участь у ньому, отримали новорічні подарунки від Діда Мороза.

Від імені народних депутатів України Олександра Володимировича Гереги та Андрія Васильовича Шиньковича юних гостей свята привітав голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ізяславської міської ради Валентин Соловйов. Також свій подарунок – планшет від ГО «За конкретні справи» – отримав переможець обласного конкурсу до Дня Святого Миколая Андрій Вочаковський.

  

Автор: В. Соловйов

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт