Новини

Скільки людей – стільки й різних доль

Скільки людей – стільки й доль – кажуть у народі. І долі ці насправді дуже складні. Дуже добре це відомо працівникам громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги в Чемерівцях, які впродовж 2018 року отримували і передавали Олександру Володимировичу та його помічникам безліч звернень від краян з проханнями про допомогу.

Так, за минулий рік до Чемеровецької громадської приймальні надійшло близько 400 звернень громадян найрізноманітнішого змісту. З вірою і надією отримати позитивну відповідь до народного обранця зверталися люди, в яких пожежа відібрала житло, хто потребував дороговартісного лікування, кому потрібні були інвалідні візки та інші необхідні для життя речі. Серед сотень листів читаємо прохання допомогти у ремонтних роботах в приміщеннях шкіл і дитячих садків, придбанні шкільного приладдя. А ще – звернення посприяти у відвіданні відомих місць України, взяти участь у конкурсах та фестивалях, прохання від організаторів масових заходів та багато інших.

Усі звернення ретельно вивчалися і завдяки Олександру Герезі та його команді вирішувалися позитивно. Відтак, ноутбук та фліпчарти, які потребували Вишнівчицька та Летавська школи, стали гарним доповненням до початку нового навчального року. Нова плитка для підлоги вже встелена у Закупненській ЗОШ. Підтримка талановитої молоді району виразилася у наданні подарунків учасникам конкурсу «Біля перелазу» та «Батл» для лідерів учнівського самоврядування (районний Будинок школярів).

Позитивно вирішилося питання багатодітної родини Вараниць з Летави, яка отримала два електрообігрівачі та двоярусне ліжко для дітей. До Дня осіб з обмеженими фізичними можливостями відзначено категорію дітей з особливими потребами. Крім того, солодощі та подарунки отримали вихованці інклюзивно-ресурного центру, Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, дітей, які опинилися під опікою Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  

Завдяки Олександру Володимировичу Герезі члени гуртка «Пізнай рідний край» Красноставської ЗОШ здійснили мрію – автобусну мандрівку Україною, зокрема, до Чернечої гори.

Ніколи не залишаються поза увагою прихожани церков Чемеровецького району. Так, парафіяни храмів с. Ружа і с. Криків отримали відповідно фарбу та обігрівач.

  

Спорт – це здоров’я. До Дня фізичної культури та спорту учасники свята були нагороджені за активну участь у змаганнях впродовж року. Крім того, набори м’ячів та інших подарунків отримали учні шкіл району у День знань. А переможці щорічного молодіжного проекту «Спартакіада Поділля-2018» відпочивали на берегах Чорного моря, в Карпатах та відвідали Львів.

Грандіозне свято боксу – відкритий Всеукраїнський турнір серед жінок – молоді, юніорок та дівчат – проходило в Чемерівцях у спорткомплексі ДЮСШ, капітальний ремонт якого був зроблений за сприяння Олександра Володимировича Гереги.

  

Свято Чемеровецької громади і Дня міста Чемерівці також не обійшлося без участі команди О. В. Гереги. Цінні подарунки було вручено Залуччанському старостату та переможцям конкурсу «Креативно на леваді», а для чемерівчан виступали відомі українські співаки.

З увагою поставилися і до людей похилого віку, яких поздоровили з нагоди ювілейних днів народжень та до Дня людей похилого віку.

  

Шана і повага – нашим захисникам. Напередодні Дня захисника України привітали учасників АТО, працівників військкомату.

Важкі випробування долі допомагає долати Олександр Герега переселенцям із зони АТО. Так, сім’я Вінніченків, яка переїхала в П’ятничани, отримала необхідні будівельні матеріали та інструменти для ремонту нового житла.

  

Без уваги не залишилися й багатодітні матері, яких привітали з Міжнародним жіночим днем 8 березня.

35 комплектів постільної білизни отримали відділення Чемеровецької ЦРЛ, якій щоразу надавалася допомога від Олександра Гереги в попередні роки.

Вітання з відкриттям новорічної ялинки від народного обранця лунали в Чемеровецькій та Гуківській ОТГ. Тут було вручено цінні подарунки учасникам свята (Чемерівці) та ноутбук (Гуків).

Крім того, Олександр Володимирович у минулому році долучався до проведення всіх професійних свят, відзначаючи працівників різних сфер цінними подарунками, а для педагогів та працівників культури за сприяння О. В. Гереги було проведено концерт відомих українських виконавців. А до Дня бібліотек бібліотекарі навчальних закладів Чемеровеччини здійснили екскурсійну подорож в Зарваницю.

  

Щира вдячність Олександру Володимировичу Герезі висловлюють всі краяни: «Ми так щиро віримо у його порядність та доброту, що покладаємо на нього свої надії і сподівання. Хай Господь віддячить йому сторицею і дарує здоров’я та довголіття!».

Автор: І. Гонта

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт