Новини

На Дунаєвеччині малеча радіє яскравим садочкам

5 березня в рамках робочої поїздки народний депутат України Герега Олександр Володимирович працював у своєму виборчому окрузі №192 у Дунаєвецького району на Хмельниччині, де зустрівся з виборцями, депутатами місцевих рад, відвідав заклади позашкільної, дошкільної освіти та спорту Дунаєвецької міської ОТГ.

«Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – це святий обов’язок сім’ї, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива!» – підкреслив на зустрічі народний обранець.

Одним із свідчень того, що постійно опікуються дошкільнятами у Дунаївцях, стала реальна допомога закладам дошкільної освіти. Педагогічні, дитячі колективи та адміністрації закладів висловлюють найтепліші слова подяки Герезі О.В. за якісний та сучасний ремонт чотирьох дитячих садочків міста.

Також відвідавши Дунаєвецький дитячий садок №5, спортивний комплекс «Спорт для всіх», на виконання своїх передвиборчих зобов’язань, Олександр Володимирович пообіцяв здійснити капітальні ремонти зазначених закладів.

«Від усього серця бажаємо Олександру Володимировичу здоров'я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку!

Низький уклін Вам за натхненну і самовіддану працю, непохитну віру у майбутнє нашого краю! Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку, за частинку душі, подаровану нам! Хай щастя завжди супроводить Вас, людська повага й шана не минають! А Вашу мрію й працю повсякчас лиш визнання вінчають! Хай Вам всім Бог посилає своє благословення на Ваші добрі діла!» – побажали виборці Дунаєвецького краю.

Автор: Н. М. Івшина

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт