Новини

У Чемерівцях і Городку зі святом привітали комунальників

15 березня з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Чемерівцях і Городку на Хмельниччині пройшли урочисті заходи.

Спасибі Вам за душі золоті,

Що людям Ви даруєте турботу!

Нехай щастить Вам завжди у житті,

Удачі Вам і вдома, й на роботі!

Такими словами вітань розпочалося відзначення свята у Чемерівцях, куди завітало чимало представників професії, що створюють комфорт і надають послуги.

Вітання, побажання добра і здоров’я, слова вдячності та поваги лунали зі сцени, а ще – пісні і теплі слова.

Колективи комунального підприємства Чемеровецької і Закупненської селищних рад та Гуківської сільської ради, Бюро технічної інвентаризації, малого підприємства «Побутової радіотехніки», Виробничо-комерційного центру з наданню послуг населенню від імені народного депутата України Олександра Герега та команди «За конкретні справи» привітали представники Чемеровецької громадської приймальні Олександра Володимировича: «Дякуємо за Вашу працю, шановні комунальники!».

    

В цей же день у приміщенні Городоцької дитячої художньої школи також відбулись урочистості з нагоди свята.

Із привітаннями до присутніх працівників звернулись депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Володимир Поворозник, Городоцький міський голова Василь Підлісний, директор КП «Городоккомунсервіс» Ігор Сагадін. Гарного настрою усім присутнім додав святковий концерт за участю творчих колективів Городоччини.

Від імені народного депутата України Гереги О.В. голова Городоцької районної організації політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський привітав зі святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Сатанівської об’єднаної територіальної громади.

«Вітаємо працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення зі святом і дякуємо від імені усіх городоччан за комфорт, заквітчане та охайне місто, бажаємо Вам нових досягнень, надійної підтримки колег у здійсненні добрих починань, невичерпної життєвої енергії і професійної наснаги!».

Автори: І. Гонта, А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт