Новини

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті

Випускний вечір – самий незабутній момент в житті кожного одинадцятикласника, який буває один раз в житті.

29 червня в приміщенні Городоцького спортивного комплексу «Епіцентр» на Хмельниччині зібралися прекрасні, як сама юність, дівчата і юнаки – на порозі майбутнього життя. Серед них – майбутні інженери і програмісти, вчителі, дизайнери, військові, будівельники, лікарі та представники інших важливих і шанованих професій.

Окрім винуватців урочистостей цього святкового вечора, зібралось дуже багато людей: учителів, батьків і рідних учорашніх школярів, а також чимало гостей для того, щоб привітати випускників усіх шкіл м. Городка зі вступом у доросле життя.

На свято завітали і поважні гості: голова Городоцької районної державної адміністрації Олена Матвєйцева, Городоцький міський голова Василь Підлісний, начальник відділу освіти Городоцької міської ради Сергій Рибак.

Депутат Городоцької районної ради від політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги побажав випускникам мирного неба над головою, наполегливості в досягненні своєї мети та щасливої життєвої дороги!

  

У результаті наполегливої праці, міцних знань та високого інтелекту кращі з кращих випускників здобули 3 золоті і 7 срібних медалей. Медалістам було урочисто вручено їх заслужені почесні відзнаки, грамоти і подарунки.

Ключовим моментом вечора став вальс у виконанні випускників.

  

Автор статті і фото: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт