Новини

Чарівне перевтілення дитячого садочку «Казка» в Городку

Найбільший дитячий садок Городоцького району вже готовий зустріти малечу після літнього відпочинку.

За сприяння народного депутата Олександра Гереги та завдяки команді ГО «За конкретні справи» у Центрі розвитку дитини «Казка» завершується ремонт фасаду.

Проект отримав назву «Казка, втілена у «Казку». За задумом дизайнерів фасад садочка буде різнокольоровим, а центральну частину будівлі прикрашатиме веселка. Також на садочку будуть зображені герої українських народних казок та мультиплікаційних фільмів.

«Ми поєднали як українські народні казки, так і сучасні мультфільми, якими діти зараз захоплюються, - розповідає дизайнер проекту Тетяна Саванок. - Основні елементи - це герої наших українських казок, які в народі переказують з покоління в покоління. Зокрема, це «Колобок», «Івасик Телесик», «Кривенька качечка», «Ріпка», «Золотий ключик». А герої сучасних мультфільмів їх доповнюють».

  

У перетворенні дитячого садочку активну участь приймали і батьки вихованців. В рамках акції ''Ми - з вами, ви - з нами і всі ми - разом!'' вони розфарбували ігрове обладнання на території садка. Чисті, прибрані, охайні групові приміщення та іграшки вже з нетерпінням чекають дітей.

  

Зазначимо, що за останні роки у дитячому садочку «Казка» відбулося чимало змін. «Вже багато років триває капітальний ремонт нашого дитсадка, - відзначає Алла Карвацька, завідувач Центру розвитку дитини «Казка». – За сприяння Олександра Гереги зроблено капітальний ремонт пральні, харчоблоку, замінено покрівлю, утеплений фасад».

  

Центр розвитку дитини «Казка» найбільший не тільки в Городку, але й в усьому Городоцькому районі. Наступного року дошкільному закладу виповнюється 40 років.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт