Новини

День Соборності Хмельниччина і Тернопільщина зустріли разом

З нагоди відзначення Дня Соборності України 22 січня 2020 року в Городоцькій районній державній адміністрації відбулось урочисте зібрання за участю керівництва міста та району, керівників підприємств, установ і організацій, представників громадськості, членів районної організації політичної партії «За конкретні справи». По завершенню заходу було покладено квіти до погруддя першого Президента України М. С. Грушевського.

Цього ж дня відбулась урочиста зустріч на межі Хмельницької та Тернопільської областей на мосту єднання. Учасники акції – жителі Хмельницької та Тернопільської областей пронесли з різних берегів річки Збруч жовту та синю стрічку. Вони утворили на середині мосту, який єднає Хмельницьку та Тернопільську області, стяг України – символ об’єднання українського народу.

Після того, як на середині мосту делегації хмельничан та тернополян обмінялися хлібами, велика колона рушила до середмістя Гусятина.

  

Там, на центральні площі після спільного молебню за єдність України розпочався об’єднаний концерт двох областей-сусідів, відкриття та огляд виставки, робота містечка майстрів.

Джерело: http://nashgorodok.km.ua/
 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт