Новини

Звернення до народного депутата України

До народного депутата України Гереги Олександра Володимировича звернулася адміністрація державної установи «Чорноморська виправна колонія №76» з проханням допомогти.

Олександр Володимирович спрямував звернення до керівництва «Епіцентру». На початку червня отримав відповідь від начальника установи В. М. Панасюка:

«Висловлюємо подяку Вам особисто та Службі безпеки будівельного гіпермаркету «Епіцентр К», розташованого за адресою; м. Одеса, Овідіопольський район, с. Лиманка, пр-т Маршала Жукова, 99 за надану матеріальну підтримку для покращення належних  житлових умов.

Знаємо, що у ВР Ви працюєте у Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики над законопроєктами, депутатськими запитами та розглядаєте звернення громадян.

Але разом з тим, злагоджена, якісна і своєчасна робота гіпермаркету, засновником якого Ви є, дозволили і нам безперебійно здійснювати свою діяльність у сфері виконання кримінальних покарань, модернізувати об’єкти відділу нагляду та безпеки установи, здійснити поточний ремонт стежки охорони та усучаснити ділянку периметру, розуміючи, що фінансова ситуація в країні складна.

Ваша допомога – це неоцінений внесок у розвиток благодійності, безсумнівно, відчутна підтримка з боку бізнесу. Висловлюємо впевненість у збереженні дружніх відносин та нашій подальшій плідній і взаємовигідній співпраці на благо спільних інтересів! Нехай Ваша доброта до людей повернеться до Вас сторицею. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Бажаємо Вам і вашій команді успіхів і процвітання!».

Автори: Григорєва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт