Новини

На засіданні Комітету Верховної Ради України

Сьогодні, 11 червня, відбулось засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, де працює народний депутат України Олександр Володимирович Герега, в режимі відеоконференції.

  • Заслухали доповідь Міністра фінансів України Марченка С. М. про основні напрями роботи та перспективи законодавчих ініціатив на 2020 рік з метою підвищення ефективності подальшої співпраці Міністерства фінансів України з Комітетом з питань фінансів, податкової та митної політики.
  • Проєкт закону про інтерпеляцію (звернення депутата парламенту до уряду або його представника з певним питанням, після обговорення якого приймається відповідна ухвала) (реєстр. №3499) був підтриманий 18 народними депутатами - членами Комітету.
  • Наступним розглядався законопроєкт про внесення змін до деяких законів України щодо розширення переліку кредитних договорів, на які поширюється дія Закону України "Про споживче кредитування" (реєстр. №1109), з підготовки якого Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики був визначений головним, який підтримало 19 членів Комітету.

Три законопроєкти №3060, №3103, №2713 і проєкт постанови ВР України про доповідь Голови Національного банку були перенесені на розгляд на наступне засідання Комітету.

  

Джерело: https://gerega.org.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт