Новини

Проблеми сільської школи не залишилися непоміченими

На ім’я народного депутата надходять не тільки звернення про допомогу, а й подяки від виборців, батьків, вчителів. Одна з них – від Жуківської гімназії Улашанівської сільської ради Славутського району Хмельницької області:

Шановний Олександре Володимировичу!

В наш нелегкий час ще існують люди, як Ви, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальне цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за наших сільських школярів. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Педагогічний колектив, адміністрація, батьки та вихованці Жуківської гімназії Улашанівської сільської ради Славутського району Хмельницької області висловлюють найщирішу подяку народному депутату України IX скликання по 192-му одномандатному округу Хмельницької області Герезі Олександру Володимировичу, який допоміг в ремонті шкільної їдальні.

Їдальня, в звичному для нас форматі, присутня у всіх сферах нашого життя, завдяки Вам ми маємо сучасну заміну керамічної плитки на підлозі та стінах у харчоблоці, а також обідньої зали.

Дякуємо Вам за допомогу! Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освітніх закладів та розуміння непересічної важливості наших вихованців, як першої сходинки освіти майбутніх громадян.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку! Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу віру у майбутнє нашої держави!

Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваше щире чуйне серце! За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простої сільської школи. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею! Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань! Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Хай Вам Бог посилає своє благословення на Ваші добрі діла!

Щиро дякуємо!

В. о. директора Жуківської гімназії І. А. Миронюк

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт