Новини

Вшанування захисників і захисниць України

14 жовтня, в День захисників і захисниць України, депутати Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина, Вадим Лозовий та представники команди «За конкретні справи» від імені народного депутата України Олександра Гереги відзначили тих, хто гордо носить звання захисників та захисниць України, матерів та дружин, майбутніх борців за незалежність.

Завжди в такі дні ми згадуємо полеглих борців за нашу Батьківщину, організовуємо заходи з вшанування мужності й героїзму українських захисників та захисниць, і намагаємось особисто віддячити гарними словами, побажаннями, добрими вчинками якомога більшій кількості військових, ветеранів, вклонившись їм за мир та спокій на рідній землі, за хоробрість та відвагу на захисті територіальної цілісності та недоторканності України.

Ви стоїте на варті та охороняєте не тільки державні кордони, а й спокій всіх жителів України! З Днем захисників та захисниць! З Днем козацької слави! Слава відважним і хоробрим жінкам та чоловікам, воїнам та ветеранам бойових дій! Слава Україні!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт