Новини

Розмова про майбутнє та перспективи Чемеровеччини

Живе спілкування з виборцями 192-го виборчого округу Хмельницької області для народного депутата України Олександра Гереги завжди залишатиметься достовірним джерелом інформації про будні та проблеми людей, а також можливістю почути, побачити і допомогти. Вкотре в цьому переконалися жителі Чемеровеччини, прийшовши на зустріч з народним обранцем Олександром Володимировичем, який в ході робочого візиту минулого тижня побував у смт Закупне та с. Біла.

Зі слів Олександра Гереги, в країні відбуваються значні позитивні зміни, які ми можемо простежити на прикладі нашого району. Так, реформа децентралізації дала можливість громадам самостійно розпоряджатися своїми коштами на вирішення нагальних проблем. Кожен населений пункт отримав шанс презентувати себе і брати учать у різноманітних програмах, якими залучаються інвестиції на розвиток і становлення. Впевненішими стають кроки реформ освіти та медицини тощо. Маємо потужну армію, яка чинить опір ворогу, свою церкву, безвізовий режим та багато інших змін, які тільки набирають обертів, щоб вивести нашу країну на рівень європейських країн.

Також Олександр Володимирович вислухав пропозиції та побажання місцевих жителів, як завжди прислухавшись до думки людей.

Про хід реформ на рівні Хмельницької області, різні галузеві проекти та перспективи вели розмову заступники голів Хмельницької обласної держадміністрації Світлана Павлишина і обласної ради Неоніла Андрійчук, представники департаментів охорони здоров’я і соціального захисту населення ОДА, голова Чемеровецької райдержадміністрації Олег Батюк, заступник голови районної ради Лариса Лук’янова, Чемеровецький селищний голова Олександр Собань.

На завершення зустрічі виступаючі закликали присутніх прийти на виборчі дільниці 31 березня і зробити правильний вибір, орієнтований на розвиток держави, області, громади.

Автор: І. Гонта

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт