Новини

З’їзд політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»

9 червня у м. Хмельницький відбувся з’їзд представників політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ». На заході були присутні 365 делегатів, серед яких представники усіх районів області, депутати різних рівнів, представники громадськості.

На порядок денний було винесені питання: про політичну ситуацію в державі, участь представників політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» у позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 р.

Про важливу роль кожного представника команди у своїй промові наголосила співзасновник політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Галина Федорівна Герега:

«Хочу подякувати кожному з Вас за невтомну щоденну працю, за високі результати, яких ми змогли досягнути за ці п’ять років роботи. Нам сьогодні не соромно дивитися в очі людям. Ми маємо, про що звітувати, ми можемо розповісти і про намічені нами перспективи. Хочу подякувати депутатам всіх рівнів, головам ОТГ, кожному з нашої великої родини, Вадиму Миколайовичу Лозовому, який погодився очолити область. Лише за рік роботи він зумів показати, як повинен працювати сучасний менеджер, якого люди найняли на роботу. Саме Ви разом із Вадимом Миколайовичем вивели Хмельницьку область з аутсайдерів на перші місця. Олександр Володимирович Герега – Ваш земляк, той, кому небайдуже до розвитку Поділля. Він ніколи не шкодує ні часу, ні здоров’я, для втілення в життя накреслених планів. Здавалося б – це людина, яка вже відбулась: він створив власну справу, яка є прикладом для багатьох, створив тисячі робочих місць, але, коли люди сказали йому, що його місце саме в Парламенті, попросили його йти до Верховної Ради – він без роздумів взявся до цієї справи і вже сім років поспіль несе цю непросту ношу. Мені приємно і те, що за всі роки Олександр Володимирович не взяв жодної копійки з державного бюджету в цілях розвитку свого бізнесу. Замисліться, 220 медичних закладів області, які за цей час було реконструйовано, добудовано, відремонтовано чи збудовано! 800 освітніх закладів Хмельниччини зазнали змін завдяки роботі Олександра Володимировича та його команди. 144 культурних заклади – і я ці цифри можу називати і далі, адже це все Ваша спільна кропітка праця. Сьогодні вся Україна продемонструвала своє бажання досягнути змін і з впевненістю можу сказати, що наша політична партія готова допомогти досягнути цієї мети. Адже поки інші думають – ми з Вами працюємо, розвиваємо Хмельниччину, знаходимося завжди з людьми і реагуємо на всі проблеми першими».

  

Ні для кого не секрет, що політична сила «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» є лідером з представництва в об’єднаних територіальних громадах. Саме представники цієї команди стали прикладом для всієї України, пройшовши першими шлях децентралізації разом з людьми. Саме вони вже мають перші досягнення, знають, де є слабкі місця та як з ними боротися.

«Для мене, як для голови Чемеровецької об’єднаної територіальної громади найважливішою реформою стала саме децентралізація. Адже тепер ми можемо справді більше зробити для наших людей, ми намагаємося звернути увагу на найактуальніші проблеми мешканців громад. І я безмежно вдячний команді «За конкретні справи» за те, що вони серйозно поставились до реформи, підтримали її та разом з нами змогли впровадити. За цей час ми зуміли досягнути гарних змін, продемонструвати людям, що нам не байдужий розвиток наших територій. І в цьому є заслуга кожного з нас. Переконаний, що ми маємо йти далі, розвиватися та примножувати конкретні справи на благо Хмельниччини, на благо України», – звернувся до присутніх голова Чемеровецької селищної ОТГ Олександр Собань.

Головним питанням зібрання стало питання про участь представників політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» у позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року. Депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Віталій Олуйко наголосив:

«Після завершення президентських виборів, нажаль, всі місцеві органи влади знаходяться у «підвішеному стані». Відбувається певне протистояння між Парламентом, Урядом, Адміністрацією Президента – це ненормальний стан в той час, коли на сході України відбувається справжня війна і гинуть люди. 43 дні залишилось до позачергових парламентських виборів. Вже днями ми будемо знати, яким буде рішення Конституційного Суду, але вже в ці дні проходять зїзди усіх політичних партій, де приймають рішення про участь у виборах та висувають своїх кандидатів. Наша політична партія також в стороні не залишається. Тим, хто буде представляти інтереси людей у найвищих органах влади, потрібно володіти не аби якими якостями. І ми маємо таких людей в рядах нашої партії. Тому пропоную підтримати рішення про висунення кандидатом у народні депутати України нашого лідера, народного депутата України Олександра Володимировича Герегу».

Олександр Володимирович Герега – народний депутат України VII та VIII скликань. За цих сім років роботи отримав найвищий в Україні рівень підтримки у мажоритарному окрузі 192. У 2015 році заснував політичну партію «За конкретні справи». За цей період вдалось здійснити чимало змін, чимало їх і попереду. Делегати з’їзду одноголосно підтримали пропозицію щодо висунення Олександра Гереги  кандидатом в народні депутати України. Сам же Олександр Володимирович Герега під час виступу відзначив:

«Для мене, особисто, сьогодні надзвичайно важливий день, адже ми вперше за всю історію таким великим колективом приймаємо рішення щодо участі у парламентських виборах. Ні для кого не секрет, що для України позачергові вибори – це явище звичне і вони можуть бути, як через рік, так і через два. Найближчі вибори ми з Вами звісно будемо спостерігати, працювати по мажоритарних округах, але наступного разу ми будемо висувати нашу партію до вищого законодавчого органу. Скасування мажоритарки – це усунення депутатів від людей, а у Верховній Раді мають працювати ті, кому не байдужа доля територій, за які вони несуть відповідальність. Так, скажу відверто, мені особисто було соромно просити в держави кошти на Хмельниччину або ж на округ, але для усвідомлення всієї картини повинен був пройти час. І я зрозумів – все, що потрібно для розбудови, для добробуту країни – це правильний розподіл бюджету. При цьому має бути єдине табу – не красти гроші в держави. І з цього моменту, я переконаний, багатьом стане не цікаво працювати в органах влади, адже там не можна буде наживатися, там потрібно буде служити. Так, мені дійсно хочеться, щоб ті люди, які називають себе слугами народу, по-справжньому служили людям.

Я, як і кожен з Вас, можу сказати, що рік, під час якого Вадим Лозовий працював на посаді голови Хмельницької ОДА пройшов не даремно. І це ще один наш здобуток. Адже ми привели і запропонували ефективного менеджера. І я з впевненістю можу сказати, що майбутнє нашої держави має виглядати так, як Лозовий Вадим Миколайович. Ви знаєте, будинок має складатися із справжніх, надійних, міцних цеглин, так і кожна політична партія має складатися із справжніх соратників, однодумців. І якщо дім побудований на совість, то одну цеглину завжди можна замінити. Чи могли ми багато років назад подумати, що в складі нашої команди такою цеглиною стане Андрій Шинькович? Ні, не думали. Дійсно, він обрав собі інший шлях. Відданість команді – це були слова, а не діло. Адже все, що змінилось – це президенти, одного замінили іншим, але ж курс держави ми не змінюємо. Та чомусь Андрій Васильович почав шукати іншого берега. Але Бог йому суддя. Тому на сьогоднішній день ми пропонуємо Вам, щоб по 189-му окрузі від нашої політичної сили «За конкретні справи» на посаду народного депутата України ми підтримали Вадима Миколайовича Лозового. Це ефективний менеджер, і мені дуже хочеться, щоб ми разом з Вадимом Миколайовичем ще раз показали, що не лише на Хмельниччині, а й в Україні – декілька розумних менеджерів можуть дати імпульс розбудові Хмельниччини, адже тоді з нас будуть брати приклад й інші колеги та партії. І в цьому полягатиме, як перемога нашої області, так і перемога нашої держави».

Всі присутні підтримали пропозицію про висування у 189-му виборчому окрузі кандидатом в народні депутати України Вадима Миколайовича Лозового. Він є представником команди «За конкретні справи» в Хмельницькій обласній раді. Рік тому був призначений головою Хмельницької ОДА. Про свої наміри, досягнення та принципи Вадим Миколайович розповів під час з’їзду:
 

«З 2015 році, працюючи на теренах Хмельниччини, гасло «За конкретні справи» було для мене головним. Я ніколи не міг собі дозволити підвести нашу команду. Я завжди намагався бути командним гравцем, і лише з командою ми завжди досягали якомога вищих результатів. Люди на Летичівщині довірили мені мандат депутата Хмельницької обласної ради. Так, я вдячний, що наша фракція дозволила мені очолити її. Одночасно я був головою Комісії з питань економічного розвитку, транспорту, зв’язку та енергетики. Так, Президент України Петро Порошенко довірив мені високу відповідальність за наш край, за нашу Хмельниччину. Повірте, з першого дня роботи і до останнього я відстоюю інтереси мешканців Хмельницької області. Я відстоюю те, щоб економічне зростання, а це, я рахую, головний фактор, відбувався на Хмельниччині. Яскравий приклад – бюджет, який ми приймали у лютому 2019 року. Він приймався за 45 хвилин, і це було не через домовленості, не через чиїсь інтереси та зацікавленості, а тому що він був справедливим. Це бюджет, який в кожному районі області відповідав на питання: де взяти воду людям, як побудувати школи, лікарні – це головні напрямки соціального життя нашої області. І саме ці фактори враховувалися в моїй роботі щодня. В мене немає меркантильного інтересу красти у держави кошти. Я – самодостатня людина, тому що мав честь працювати в найкращій компанії нашої держави, заробив собі статки і свідомо розумію, що сьогодні для людей можу зробити набагато більше, бо вже маю досвід, і звісно за підтримки такої потужної команди як «За конкретні справи» ми обов’язково досягнемо перемоги!».

Проголосували делегати з’їзду за резолюцію, у якій йшлося про підтримку євроінтеграційного курсу та реформи децентралізації.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт