Новини

Конференція Хмельницької ОО ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»

19 вересня відбулась партійна конференція Хмельницької обласної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» з висунення кандидатів на чергові місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Близько 1500 досвідчених, дієвих професіоналів висуваються кандидатами в депутати до місцевих рад та на посади голів сільських, селищних та міських рад, серед яких Ткаченко Уляна Юріївна, якій делегати довірили очолити виборчі списки партії на місцевих виборах 25 жовтня до Хмельницької обласної ради по виборчому округу №8 (Дунаєвецький, Чемеровецький та Новоушицький райони) і до Кам’янець-Подільської районної ради по багатомандатному округу, очолюючи список партії.

«Попереду багато роботи і не тільки у виборчий час. Разом з однопартійцями ми її не призупиняли ні на день», - зазначила Уляна Юріївна.

«Ми не збирали команди, ми не продавали місця, ми вже працювали злагодженою та потужною силою 5 років у кожному населеному пункті, вивчаючи проблеми, вирішуючи питання, відновлюючи та розбудовуючи Хмельниччину, захищаючи інтереси жителів. До нас приєднались нові, амбітні та цілеспрямовані професіонали, які разом з нами вбачають майбутнє у сильній економіці, захищеному населенні, доступній медицині та якісній освіті! Ми йдемо на вибори, щоб і надалі працювати задля розвитку рідної Хмельниччини!» - наголосили делегати конференції.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт